Proiecte

 

Am plăcerea de a vă anunța un NOU curs in colaborare cu un profesor tânăr și ambițios! Un mare artist spunea ”pictura este arta în care nimeni nu poate să se exprime greșit”....așadar CU sau FĂRĂ nevoi speciale, orice copil poate să picteze, tehnicile de lucru și materialele de lucru permițând o multitudine de posibilități pentru fiecare copil în parte! Așadar, așteptăm înscrieri la telefon 0741139346 Edita, pe pagina de facebook sau la Monika Varga ”Passion 4 Salsa”! Preț curs: 10 ron/ședință. Locatia: SCOALA DE ARTE, str. I. SLAVICI, ATELIERUL DE PICTURA.In fiecare JOI de la ora 18! Un like si un share, va rugăm! Multumim!!!

 

În colaborare cu d-na instructor de dans Monica Varga de la Passion4Salsa, va asteptam la cursul de dans ” TUTUROR NE PLACE DANSUL”. Acest curs se adreaseaza copiilor cu sau făra nevoi speciale cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani. Cursul se desfasoara în fiecare miercuri, în incinta Grand Mall Satu Mare, etj. II sala Passion4Salsa. Preț ședinta 10 ron. Înscrieri la trelefon 0741139346 Edita sau direct la Curs.

 

AȘADAR NU NE LĂSĂM.....VĂ AȘTEPTĂM LA UN NOU CURS: " UN SPORT PENTRU FIECARE"! DACĂ VREI SĂ NE AJUȚI DISTRIBUIE ȘI TU ACEASTA INVITAȚIE! MULȚUMIM FRUMOS!

Vechii latini știau ei ce știau cand au afirmat cu mii de ani în urmă "MENS SANA IN CORPORE SANO" " O MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SANĂTOS!" pornind de la acest citat, m-am hotarat sa pun bazele unui nou curs. Acesta va fi conceput astfel încat ORICE copil să făcă mișcare din plăcere și fiecare dintre el să se simtă apreciat și încurajat pentru efortul pe care-l depune. "NOI" cei mai speciali avem nevoie de activități în care să ne dezvoltăm conform structurii noastre interioare și să arătam ca suntem și NOI în stare să ne depășim limitele. Prețul cursului va fi simbolic 10 ron pe ședință pentru a putea achita materialele necesare desfășurării acestuia. În cazul în care vor participa 2 copii din aceeași familie va plăti doar unul.  Simt că și acest curs va fi unul foarte reușit la fel ca celelalte 2 inițiate până acum. Așadar vă așteptăm să vă înscrieți și să ne sițtim împreună bine făcând mișcare la fel ca toti ceilalți! Vă multumește "GAȘCA" și viitorul nostru voluntar CATALIN CUC! Mulțumim și vă așteptăm!

 

Ești mămică? Simți că anumite lucruri te depășesc? Ai nevoie să te sfătuiești în probleme legate de copilul tău? Vrei să faci parte dintr-o echipă care nu cunoaște limite când e vorba de copii? ATUNCI Vino alături de NOI!!! Împreună vom reuși să creem o lume mai frumoasă pentru copii noștri! În prima sau ultima sâmbătă a fiecărei luni, între 9-12, la Grand Mall Etj II, gazda noastră d-na Monica Varga! Cafea și fursecuri din partea mea ;) Participarea este gratuită! Fiecare poate să suțină acest demers cu o mică donație! Fiecare cât poate! Te așteptăm!!!