Sa ne jucam impreuna

La inițiativa comunității Livada Mică, păstorită de d-l părinte Blideran Olimpiu, in perioada 1-8 iulie s-a organizat o tabără de vară. Beneficiarii acestei tabere sunt copii și tineri cu varsta cuprinsă intre 7 și 32 de ani. 15 francezi, 12 beneficiari ai Asociației Stea și 24 de copii din cadrul comunității Livada Mică. Grupul de tineri francezi este condus de d-na profesoară Elodie Ardvini, Asociația Stea l-a desemnat pe Bogdan Pintea să-i insoțească pe tinerii beneficiari iar copii din Livada Mică sunt coordonați de parintele Blideran.

In data de 04.07.2013, Fundația Friendship a organizat evenimentul ” Să ne jucăm impreună” și astfel pe parcursul a 3 ore, cei prezenți in tabără au fost invitați să participe la diverse jocuri în echipă.

S-au format 4 echipe mixte, fiecare echipă și-a desemnat câte un lider de grup, respectiv: echipa Rudi,tânărul cu rulota albastră, echipa Patricia, o frumoasă fetiță de 10 ani, beneficiară a Asociației Stea, echipa Jully, o tânăra și superbă franțuzoaica,și echipa Eva, asemenea beneficiară a Asociației Stea.

În prima parte echipele au avut de colorat contra timp diverse planșe care se refereau sugestiv la ce înseamnă prietenia.

O altă activitate a fost descrieirea intr-un singur cuvânt a unei imagini care reprezenta o familie și notarea acestuia pe o coală A3.

În a doua parte a acțiunii în sine, tinerii au avut de creat un tablou al echpei pe care să-l orneze cu diverse obiecte confecționate dintr-o farfurie de unică folosință, hârtie creponată și alte obiecte aflate la dispoziție.

Proiectul ”Să ne jucăm împreună” s-a incheiat cu premierea tuturor participanților și un moment de dans.

Având în vedere că ”noi” ne-am simțit minunat, sperăm să putem repeta această activitate și în anii care urmează. Mulțumim din suflet și celor care ne-au ajutat să vă putem prezenta acum aceste fotografii și anume Rosco Romina și Gergo V.

Vă mulțumesc  Edita Ghilea - Edita Enciu

Vezi albumul foto...